taycan gts

TAYCAN GTS ПЕРФЕКТНИЯ СПОРТИСТ ОТ ГАМАТА TAYCAN

Porsche Taycan GTS е спортният универсален модел от гамата. Той има впечатляващите 440 kW (598 кс.) пикова мощност при използване на Launch Control. Спринтът от 0 до 100 км/ч може да бъде постигнат и в двата варианта на купето за 3,7 секунди. 

Освен бърз GTS е издържлив с пробег до 504 км, базиран на WLTP данни, новият спортен модел е първият Taycan, който надминава границата от 500 км.

Taycan Sport Turismo: най-доброто от двата свята на Taycan

Добавянето на Taycan Sport Turismo означава, че семейството на моделите вече включва три варианта на каросерията. Новата производна е насочена към тези, които искат подобно ниво на ежедневна практичност, както предлага Taycan Cross Turismo, но които не искат да пропуснат представянето на пътя на спортния салон Taycan. Taycan Sport Turismo споделя спортния силует, наклонената назад линия на покрива и функционалния дизайн на Taycan Cross Turismo. Разстоянието над главата отзад е с повече от 45 милиметра по-голямо от това в спортния салон Taycan, а товарният капацитет под голямата задна врата е повече от 1200 литра. Taycan Sport Turismo обаче няма офроуд дизайнерски елементи за разлика от Cross Turismo.

Още едно подобрение, което за момента го има само в GTS: Панорамен покрив с опция за предпазване от слънчеви лъчи!

Панорамен покрив за предпазване от слънчеви лъчи се предлага като нова допълнителна екстра за Taycan GTS. Електрически превключваем филм с течни кристали може да промени покрива от прозрачен в матов. Това предпазва пътниците от отблясъци, без да затъмнява интериора.

Цените на Taycan GTS и Taycan GTS Sport Turismo започват от 131 834 и 132 786 евро (цени за Германия с 19% ДДС)

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *