mercedes c class

НОВИЯТ MERCEDES BENZ C-CLASS – НАЙ-МОЩНИЯТ В ИСТОРИЯТА

Автомобилът на Mercedes – C 63 AMG S E Performance е най-мощният C-Class в историята на компанията. Колата става plug-in хибрид с мощност 680 конски сили. Технологията, която е използвана при нея е извлечена от опита на немския бранд във Формула 1 – където, знаем, че са най-бързите автомобили.

Возилото е направено така, че да се компенсира отказа от V8 моторите.
Външният вид на C 63 AMG S E Performance е по-различен от останалите C-Class. Той е доста по-агресивен, дължината му е 84 милиметра, а междуосието е с 10 милиметра повече в сравнение с останалите.

Интериорът е в изцяло спортен стил, а системата за информация и развлечения на панела е актуализирана и подобрена. Има осем режима за шофиране – Electric, Comfort, Battery Hold, Sport, Sport+, Race, Slippery и Individual. Първият използва само мотора на ток и при него се стига едва до 125 километра в час. При втория се използват и двата двигателя.

Ако се кара при режима Battery Hold, батерията ще се запази за по-дълго време. Останалите режими осигуряват plug-in хибридно задвижване. При последния режим Individual, както показва името му, шофьорът може да избира сам какво да прави автомобила.

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *