audi rs6 и rs7 sportback

AUDI RS 6 AVANT И RS 7 SPORTBACK – ПО – МОЩНИ

Audi обяви, че компанията ще стартира продажбите на още по-мощни версии на RS 6 Avant и RS 7 Sportback- RS 6 Avant performance и RS 7 Sportback performance.

Оборудвани с четирилитров, V-образен, осемцилиндров TFSI задвижващ агрегат, автомобилите ще предложат максимална мощност от 630 конски сили (+30 к.с) и максимален въртящ момент от 850 Нм (+50 Нм), както и възможност за осъществяването на класическото ускорение от 0 до 100 км/ч за 3.4 секунди, което е с 0.2 секунди по-добър показател в сравнение със „стандартните“ RS6 и RS7.

В оборудването на новите RS 6 Avant performance и RS 7 Sportback performance, цената на които стартира от 135 000 евро, са включени нови 22-цолови джанти, спортни гуми Continental Sport Contact 7, изпълнени в матов екстериорни елементи, осемстепенна tiptronic роботизирана предавателна кутия, quattro система за задвижване на четирите колела и други.

Като допълнително оборудване за RS 6 Avant performance и RS 7 Sportback performance се предлага пакетът RS Dynamics Package plus, който увеличава максималната скорост на движение от 280 на 305 км/ч и надгражда спирачната система с керамични спирачни дискове. Последният от елементите идва с общо тегло, което е с около 34 килограма по-малко от това на стоманеният му еквивалент.

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *