-38%

Микрофибърна кърпа MANNOL

Autoport предлага висококачествени продукти на марката MANNOL, които са символ на надеждност и иновации в автомобилната индустрия. От моторни масла до добавки и смазочни материали, MANNOL гарантира отлична защита и производителност на автомобилите при всякакви условия.

Микрофибърна кърпа MANNOL

Original price was: 15.99 лв..Current price is: 9.99 лв..

В наличност

Original price was: 15.99 лв..Current price is: 9.99 лв..

Код: 251089
Autoport предлага удобен и сигурен начин за разплащане чрез използването на външни платежни услуги като Visa, Mastercard, Apple Pay, Google Pay и Stripe. Тези решения позволяват бързи и защитени транзакции онлайн, осигурявайки на клиентите високо ниво на сигурност и удобство.Autoport предлага удобен и сигурен начин за разплащане чрез използването на външни платежни услуги като Visa, Mastercard, Apple Pay, Google Pay и Stripe. Тези решения позволяват бързи и защитени транзакции онлайн, осигурявайки на клиентите високо ниво на сигурност и удобство.Autoport предлага удобен и сигурен начин за разплащане чрез използването на външни платежни услуги като Visa, Mastercard, Apple Pay, Google Pay и Stripe. Тези решения позволяват бързи и защитени транзакции онлайн, осигурявайки на клиентите високо ниво на сигурност и удобство.Autoport предлага удобен и сигурен начин за разплащане чрез използването на външни платежни услуги като Visa, Mastercard, Apple Pay, Google Pay и Stripe. Тези решения позволяват бързи и защитени транзакции онлайн, осигурявайки на клиентите високо ниво на сигурност и удобство.Autoport предлага удобен и сигурен начин за разплащане чрез използването на външни платежни услуги като Visa, Mastercard, Apple Pay, Google Pay и Stripe. Тези решения позволяват бързи и защитени транзакции онлайн, осигурявайки на клиентите високо ниво на сигурност и удобство.

Описание

Микрофибърната кърпа е идеален помощник за отстраняване на водата от току-що измития автомобил, абсорбира влагата не оставя петна, мъхове или ивици по каросерията. След почистване на повърхността измийте гъбата с топла вода и сапун и я поставете поставете мокра в кутията за съхранение.

Производител: Mannol – Germany.

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Микрофибърна кърпа MANNOL”